Flitss Art Company

Het creatieve brein

Art Fotografie

Op mijn vijftiende jaar kocht ik mijn eerste camera: een Praktica, en de camera ging overal mee naartoe.
In die tijd was foto’s maken nogal kostbaar, dus ben ik ook in opdracht gaan fotograferen.
Als 19-jarige ging ik met de auto naar Hongarije voor een reportage voor het jaaroverzichtboek L’annee Hippique, een wereldberoemd naslagwerk in boekvorm over de ruitersport.
Wonend aan (bijna op) het water in Heeg, ben ik ook watersport- en recreatiefoto’s gaan maken.
Sinds 2008 officieel beroepsfotograaf geworden met als specialiteit watersport- en internetfotografie in de ruimste zin.

2014 Vastgoedfotografie voor Funda en Jaap
2015 Gecertificeerd vertrouwd Google StreetView fotograaf.
2015 Print & Promotion alles voor reclame
2016 AS Media landelijk persfotograaf
2016 Hoogtefotografie
2017 Gecertificeerd Google vertrouwd verifier
2017 Internationaal fotograaf België
2018 Start van 360° virtuele tour All-in-One
2020 Uitbreiding naar Duitsland en Oostenrijk
2020 Fotostudio
2022 Start Flitss Art Company

Één foto zegt meer dan duizend worden

Ik ben Rommy en werk al meer dan 17 jaar als kapster met heel veel plezier. Van jongs af aan wist ik al dat ik met handen wilde werken. Ik hou er van om creatief bezig te zijn en jou er op je mooist uit te laten zien. Daarom blijf ik mezelf uitdagen en ontwikkelen. Naast mijn kappersopleiding ben ik  ook visagiste. Zo kan ik een totale look maken en een uitstraling die je innerlijke schoonheid eruit laat springen. Zo dat je evt voor de lens bij Jan Dirk er stralend uitziet of gewoon voor een trouwerij, feestje, bedrijfsuitje, zakelijke fotos.
De creatieve kant komt helemaal vrij wanneer je met een fotoshoot bezig bent haren, make-up en styling. Super gaaf om dat te doen en hoop dat we nog vele shoots mogen doen.

gr Rommy
www.kapsalonrommy.nl
instagram rommy_van_wijngaarden

Hey, ik ben Danique een model die haar passie heeft gevonden in modellenwerk. Ik hou ervan om voor de camera te staan en met nieuwe samenwerkingen leuke dingen neer te zetten.

Ik ben opgegroeid in Alphen aan den Rijn en nu woon ik sinds 2 jaar tijd in het mooie Twente. Ik was vroeger heel onzeker en wilde wat meer mezelf durven zijn, door fotoshoots leer je jezelf compleet te accepteren en ik raad het iedereen aan!

Hi! Ik ben Melanie, 25 jaar oud en al sinds mijn 16e voor de camera te vinden. Wat begon als ‘even een keer model zitten voor een hair styling les, inclusief fotoshoot’ werd al snel model zitten voor visagie, hair styling en meer.

Sowieso vind ik het leuk om bezig te zijn met fotografie, uiterlijk, fashion, en haar & make-up. Tijdens een fotoshoot komen al deze delen samen wat ik ontzettend leuk vind. Elke keer is het weer gaaf om het eind resultaat te zien, dit zorgt iedere keer weer voor een kick.

kunstenaars

Esther kuik is mijn naam en ben 39 jaar geleden geboren in de grote stad Rotterdam inmiddels woon ik in het kleine en super leuke Friese dorpje Heeg. Dit is mijn 24e woning met de 25e al in zicht. Het  lijkt wel of verhuizen mijn grootste hobby is. Maar dat is niet de rede. Ik vertel je dit omdat elke woning een nieuw hoofdstuk is van mij verhaal. Ik ben creatief en zie overal mogelijkheden. Daardoor komen er constant nieuwe avonturen op mijn pad en maak ik makkelijk de keuze om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik kies meestal vol enthousiasme voor nieuwe ervaringen.

Nieuwsgierigheid maakt van verhalen spannende avonturen. 

Muziek, sing & song writer

Het leven leiden

Als tiener, wilde ik altijd al gitaar spelen. Het geld van mijn ouders was krap en dus kreeg ik “slechts” een oude gitaar met houtworm als cadeau. Na de houtwormbehandeling rook de gitaar nogal “streng”, maar tegelijkertijd voelde het zo geweldig om er op te spelen.

Later tijdens mijn studententijd speelde ik covers in restaurants en bars. Later, als familieman, had ik veel plezier met het zingen en spelen van onder andere Rolf Zuckowski’s liedjes met mijn kinderen.

Met de hulp van mijn familie kon ik na 33 jaar in de IT-sector te hebben gewerkt een nieuwe start maken en eindelijk mijn aloude passie voor muziek beleven. Met de passie in mijn hart om mijn levensverhaal, mijn levenservaringen en ook de gedichten van mijn moeder te vertolken, wil ik u meenemen op de reis met mij.

Op de achtergrond ervaar ik zoveel steun en actieve deelname van mijn hele familie en van vele vrienden… Dit is een waar geschenk. Allemaal hartelijk dank!

www.arjoncapel.com